Brinkman Coaching

Brinkman Coaching

Visie en missie

visie en missieIeder mens heeft een unieke missie in het leven. De uitnodiging is om in contact te komen met jouw missie en jouw eigen(wijs)heid te laten spreken in werk en leven. Maar hoe blijf je bij jezelf in een maatschappij waarbij steeds meer nadruk ligt op presteren? Door hoge (werk)druk, een veelheid aan prikkels en het moeten voldoen aan hoge eisen (van onszelf of de buitenwereld) raken we soms uit balans. We verliezen het contact met onszelf en onze drijfveren. Dit kan zich uiten in vermoeidheid, onrust, ontevredenheid en soms zelfs in ziekte of burn-out.

Als je in contact bent met je zelf en jouw unieke kwaliteiten,  kun je het beste halen uit jezelf, en vanuit plezier en vreugde leven en werken. Vanuit balans ben je ook beter in staat om te gaan met obstakels die ieder mens nou eenmaal op zijn pad tegenkomt. Je bent in staat om je ervaringen te vertalen naar uitdagingen en je kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Wat voor individuen geldt, geldt natuurlijk ook voor organisaties, ook die moeten voldoen aan steeds hogere kwaliteitseisen, klanten tevreden houden, en soms meer doen voor minder geld. De mensen in een organisatie vormen samen het hart van de organisatie, het menselijk kapitaal. Het is van belang het hart te laten kloppen, zodat er gezamenlijk, met energie en plezier kan worden gewerkt. Immers vitale medewerkers zijn de bouwstenen van een vitale organisatie.

Heel de mens

Om de hele mens aan te spreken werk ik als coach met een diversiteit aan werkvormen waarbij de totale mens wordt aangesproken.Zo verbind je de geest met het  lichaam, de ratio met de beleving.  De kern is om de verbinding te herstellen door aandacht te geven aan alle elementen. Zo kan je inzichten verbinden met de ervaring waardoor je daadwerkelijk anders kunt handelen. Ik zie het als mijn missie om mensen te verbinden met hun passie en eigen(wijs)heid.

© Erika Brinkman - Brinkman Coaching Nijmegen| Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 18-04-2016 .