Brinkman Coaching

Brinkman Coaching

Individuele trajecten

Coaching en loopbaanbegeleiding

- Sollicitatietraining/empowerment (2 consulten) 240 euro

- Quick scan loopbaan (NIP erkende test, rapportage + 1 consult) 440 euro

- Kort coachingstraject (4 consulten) 480 euro

- Loopbaanonderzoek (6 consulten) 720 euro

 

Tarief per 1/3/2013  80 euro per uur inclusief voorbereiding en BTW (21 %)

Na een orienterend gesprek (kosteloos) wordt en offerte op maat gemaakt

 

Groepscoaching

Inspiratiedagen en verdiepingsjaar

95,- euro per dag, inclusief uitgebreide lunch, koffie/thee en fruit

 

Fiscaal aftrekbaar

Zowel voor bedrijven als voor particulieren zijn de kosten voor coaching en/of loopbaanbegeleiding onder voorwaarden aftrekbaar. Er moet voor de fiscus sprake zijn van ‘individuele advisering van sollicitatieactiviteiten, carrièreadviezen, psychologische tests, ondersteunende workshops’. Wanneer je als particulier de kosten voor coaching en/of loopbaanbegeleiding zelf betaalt, dan kun je deze inclusief de BTW voor de inkomsten belasting als studiekosten aftrekken. Tenminste als het doel ervan is verandering van positie of het op peil houden of verbeteren van kennis en dat met het oog op verwerven van inkomen. Er geldt een drempel van 250 euro. Informeer bij je accountant of belastingsadviseur.

 

Vergoeding zorgverzekering

Vergoeding via aanvullende zorgverzekering is in sommige gevallen mogelijk, voor meer informatie check de website van de Vereniging voor Integrale Vitaliteitkunde Nederland www.viv.nl

© Erika Brinkman - Brinkman Coaching Nijmegen| Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 06-04-2016 .