Brinkman Coaching

Brinkman Coaching

Over mij

Erika Brinkman Coaching Loopbaanbegeleiding Nijmegen Erika BrinkmanIk ben Erika Brinkman, in 1967 geboren in Wageningen en samen met mijn zus opgegroeid in een warm nest als oudste dochter van twee Drentse ouders. De liefde voor de natuur en sociaal bewustzijn zijn mij met de paplepel ingegoten en zijn voor mij nog steeds belangrijke waarden.

Ik ben mijn loopbaan begonnen als zangeres en heb onder andere gewerkt als arbeidsbemiddelaar in het onderwijs, als coach bij een reïntegratiebedrijf, als loopbaancoach bij een landelijk loopbaanadviesbureau en als begeleider bij het IEP (Instituut voor Eclectische Psychologie).

Ik ben gediplomeerd loopbaanadviseur en gecertificeerd NLP-Master. Daarnaast heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van management, trajectbegeleiding, systemisch werk (Bert Hellinger) en persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Daarnaast ben ik moeder van een prachtige dochter (1992), en oma van een kleindochter (2015). Misschien is het moeder en oma zijn wel mijn grootste leerschool in dit leven.

Sinds 2003 werk ik met veel liefde en plezier als zelfstandig coach, tot 2013 in Cordium, Centrum voor groei en ontwikkeling in Nijmegen, en sinds 2013 werk ik in mijn eigen praktijk in Nijmegen Brakkenstein.  Ik begeleid individueel en groepsgewijs mensen en organisaties met loopbaan- en levensvragen. Ik vind het belangrijk te verbinden en samen te werken met andere professionals en werk als freelancer voor 2 landelijke loopbaanadviesbureau's.

Mijn zoektocht naar zinvol werk en leven heeft mij geïnspireerd anderen te begeleiden in hun proces. In mijn visie gaan werk en leven hand in hand. Bewuste, positieve keuzes maak je door zowel je gevoel als je verstand te laten spreken. Ik geloof dat zelfinzicht en wezenlijk contact met jezelf de basis is om zelf sturing te geven aan wat jij wilt en verlangt in werk en leven

De liefde voor de natuur en sociaal bewustzijn zijn nog steeds belangrijk in mijn leven. Ook dans, muziek, beweging, genieten en humor. Openheid en respect vind ik belangrijk in het contact en in de samenwerking met anderen. In mijn bedrijf breng ik mijn kennis, passie, werk- en levenservaring samen. 

Contact met me opnemen.

© Erika Brinkman - Brinkman Coaching Nijmegen| Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 18-04-2016 .