Brinkman Coaching

Brinkman Coaching

Outplacement

outplacement van werk naar werk werkzoeken solliciterenOutplacement is bedoeld voor mensen die door reorganisatie of omdat ze niet meer prettig functioneren in hun huidige functie gedwongen zijn uit te kijken naar een nieuwe werkplek buiten de organisatie. Het is eigenlijk opnieuw je plek zoeken op de huidige arbeidsmarkt.
Het traject kent de volgende fases: afscheid nemen, onderzoeken van het meest inspirerende en passende werk (loopbaanonderzoek), arbeidsmarktverkenning en begeleiding naar een nieuwe baan. Een groepstraining kan desgewenst onderdeel uitmaken van een outplacementtraject.  We werken met gesprekken, loopbaanopdrachten en oefeningen. Elk traject is maatwerk en afgestemd op wat het best passend is bij de deelnemer.

Wat heel goed werkte was dat we in het begin van traject ruim aandacht hebben besteed aan het goed afscheid nemen van en het loslaten van al het oude.  Daarna ervaarde ik letterlijk de ruimte om te kijken naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

Erika krijgt het voor elkaar om op een respectvolle, creatieve , open en veilige manier naar boven te halen waar ik warm voor loop en waar ik goed in ben.  Met plezier, en soms ook met verdriet,  heb ik gewerkt tijdens haar zeer originele en uitdagende werkvormen.  Deze spraken mij heel erg aan en hebben er zeker aan bijgedragen dat ik meer zicht kreeg op mijn drijfveren en ontwikkelpunten.

Het resultaat van het zeer gevarieerde inspiratie- traject  is dat ik weer de regie pak over mijn verdere toekomst en dat ik goed zicht heb gekregen op mijn zelfbeeld en mijn  eigen functioneren.  Mieke

© Erika Brinkman - Brinkman Coaching Nijmegen| Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 18-04-2016 .