Brinkman Coaching

Loopbaanbegeleiding

loopbaancoaching loopbaanbegeleiding loopbaanonderzoekLoopbaancoaching of loopbaanonderzoek kan ingezet worden bij werkgerelateerde vragen Als je niet meer goed op je plek zit, het plezier in je werk bent kwijtgeraakt, ziek bent geworden of gedwongen bent uit te zien naar een andere werkkring.

Loopbaancoaching is zinvol als je beter zicht wil krijgen op je functioneren en mogelijkheden in je werk. Ook als je even niet meer weet wat je wilt met je werk, of niet meer lekker op je plek zit kan een loopbaanonderzoek zinvol zijn.
Simpel gezegd geeft een loopbaanonderzoek antwoord op de volgende vragen: wie ben ik? Wat kan ik? En waar wordt ik blij van?

Aan de hand van de loopbaanvraag komen de volgende thema's aan de orde: Vitaliteit en inspiratie,  levensloop en loopbaan,  patronen in werk en leven, kwaliteiten en ontwikkelpunten, zingeving,isie en missie in relatie tot werk.

Een loopbaanonderzoek beslaat zes sessies van 1,5 uur. Resultaat van een loopbaanonderzoek is dat je zicht hebt op wat voor jou het meest vitaliserende beroepsperspectief is. Soms is dat een ander beroep, soms kom je erachter dat je huidige functie prima bij je past maar dat bijvoorbeeld de voorwaarden niet aansluiten

 

© Erika Brinkman - Brinkman Coaching Nijmegen| Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 06-04-2016 .