Brinkman Coaching

Brinkman Coaching

Verdiepingsjaar voor werk en leven

verdiepingsjaar werk en leven coaching trainingIn de stroom van de seizoenen

Heb je het gevoel dat het leven of je werk je energie kost? Verlang je ernaar om meer vanuit rust en ontspanning te leven en te werken? Door ruimte te geven aan je verlangens kunnen deze makkelijker vorm krijgen. Immers alles waar je aandacht aan geeft groeit, in positieve en negatieve zin. Het klinkt heel simpel, en dat is het ook, wat het nodig heeft is tijd en aandacht. Resultaat is dat je meer ontspannen in het leven staat waardoor je ook beter om kunt gaan met de obstakels die je nu eenmaal op je levenspad tegekomt.

Het verdiepingsjaar is bedoeld voor mensen die zichzelf de tijd gunnen, of voelen dat ze tijd nodig hebben om een volgende stap te kunnen maken. Tien vrijdagen nemen we de tijd om stil te staan, om vervolgens weer in beweging te komen. Jezelf voeden, elkaar inspireren en de balans herstellen om zo evenwichtig volgende stappen te kunnen maken. We werken met thema’s rondom zingeving, inspiratie en vitaliteit. Waar wordt jij blij van en wat is belangrijk voor jou in werk en leven? Wat verlang je werkelijk?

Ik laat met inspireren door de seizoenen en de specifieke thema’s en vragen in de groep.

Herfst: verzamelen en loslaten, veranderen en transformeren, oogsten en opnieuw zaaien Winter: bezinnen en balans opmaken, dromen Voorjaar: groeien, nieuwe plannen maken, contacten leggen Zomer: bloeien en in vol contact met de wereld We werken ervaringsgericht en ook buiten in de natuur zodat we de seizoenen kunnen ervaren.

Data: 10 vrijdagen, najaar 2021

Investering: bedrijven : 1500 euro, particulieren: 950 euro, de bedragen zijn exclusief BTW en inclusief 2 individuele coachingsgesprekken, koffie/thee en lunch

Algemene info

We werken met een groep van minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers Werktijden zijn telkens van 10.00 – 17.00 uur Locatie: Conferentieoord De Poort, Biesseltsebaan 34 te Groesbeek

Het is mogelijk het verdiepingsjaar te volgen in het kader van outplacement, preventie ziekteverzuim, reintegratie 1e of 2e spoor of binnen een loopbaan of coachingstraject.

© Erika Brinkman - Brinkman Coaching Nijmegen| Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 06-04-2016 .