Brinkman Coaching

Brinkman Coaching

Inspiratiedagen

1 daagse workshop in de stroom van het seizoen, Conferentieoord de Poort te Groesbeek

workshop inspiratieEven een dagje voor jezelf, uit het hoofd in het lijf ! Wat verlang je werkelijk in werk en leven? En wat houd je tegen je verlangen waar te maken?

Inspiratiedag Herfst: vrijdag 5 oktober 2018 Oogsten en loslaten

De herfst is de tijd van oogsten en loslaten. Soms rustig, soms stormachtig en altijd met prachtige kleuren en geuren. Welke vruchten kun jij plukken van het werk dat je de afgelopen tijd hebt verricht? En wat mag of wil je loslaten? De herfst nodigt uit om weer de beweging naar binnen te maken, een mooie tijd voor bezinning en inspiratie. 

We werken met een kleine groep (6 – 12 deelnemers) aan thema's rondom zingeving, vitaliteit, werk en leven waarbij de nadruk ligt op het ervaren. Ontspanningsoefeningen, visualisaties, beweging, oefeningen uit het NLP, natuuropdrachten, systemisch werk (opstellingen) en intervisie geven ruimte om te kijken naar nieuwe mogelijkheden, en laten jouw eigen(wijs)heid spreken.

Overige data 2019:   winter januari 2109, lente april 2019, zomer juni 2019 (data's volgen)

Werktijden: 10.00 – 17.00 uur

Investering: Particulieren/ZZP'ers: 95 euro, Bedrijven: 150 euro, inclusief uitgebreide lunch, koffie/thee en fruit, exclusief BTW Heb je een kleine beurs neem even contact op voor een tarief naar draagkracht

Algemene info 

Minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers, Werktijden zijn telkens van 10.00 – 17.00 uur

Locatie: Conferentieoord De Poort, Biesseltsebaan 34 te Groesbeek

Ervaring van een deelnemer aan de inspiratiedag Herfst: Oogsten en loslaten, oktober 2017

Een dag voor mij om te oogsten wat ik gezaaid had en waar Erika  helemaal tot haar recht kwam omdat ze op die dag voor mijn gevoel al haar kwaliteiten die ze heeft in kon zetten.

Deze dag  vond ik in een woord geweldig.   Niet te moeilijk, vanuit eenvoud en  gericht op de positieve ontwikkelingen die je afgelopen jaar hebt doorgemaakt en wat je ervan geleerd hebt.  Met mooie oefeningen vanuit de NLP en familieopstellingen en met creatieve opdrachten.  Om het af te sluiten  met een oefening in de natuur, waar je nog eens een positieve bekrachtiging van jezelf mocht ontvangen. 

Ik ging dan ook met een  heel positief gevoel naar huis en kon daar nog een hele tijd uit putten.

© Erika Brinkman - Brinkman Coaching Nijmegen| Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 06-04-2016 .