Brinkman Coaching

Brinkman Coaching

Inspiratiedagen

1 daagse workshop in de stroom van het seizoen, Conferentieoord de Poort te Groesbeek

workshop inspiratieEven een dagje voor jezelf, uit het hoofd in het lijf ! Wat verlang je werkelijk in werk en leven? En wat houd je tegen je verlangen waar te maken?

Inspiratiedag Voorjaar: 5 april 2019

De dagen worden weer langer, de zon schijnt vaker en alles begint te groeien en te ontspruiten. Met de start van de lente komt er weer nieuwe energie vrij om nieuwe wegen in te slaan. 

In het voorjaar ontstaat ook vaak de impuls om op te ruimen, de voorjaarsschoonmaak.Zo kun je gebruik maken van de nieuwe ruimte die ontstaat. Hoe het is het met “jouw persoonlijke huis”, zijn er nog kamers onbenut of vol met oude rommel? Of heb je besloten voorlopig maar op de overloop te blijven wonen?

Een inspiratiedag in de stroom van het seizoen. Een dag voor jezelf, even uit het hoofd en in het lijf. Het vuurtje opstoken in de koude dagen. Stil staan en aandacht geven aan wat jij wilt en verlangt voor het nieuwe jaar.

We werken met een kleine groep (6 – 12 deelnemers) aan thema's rondom zingeving, vitaliteit, werk en leven waarbij de nadruk ligt op het ervaren. Ontspanningsoefeningen, visualisaties, beweging, oefeningen uit het NLP, natuuropdrachten, systemisch werk (opstellingen) en intervisie geven ruimte om te kijken naar nieuwe mogelijkheden, en laten jouw eigen(wijs)heid spreken.

Overige data 2019:   vrijdag 21 juni (zomer), vrijdag 11 oktober (herfst)

Werktijden: 10.00 – 17.00 uur

Investering: Particulieren/ZZP'ers: 95 euro, Bedrijven: 150 euro, inclusief uitgebreide lunch, koffie/thee en fruit, exclusief BTW Heb je een kleine beurs neem even contact op voor een tarief naar draagkracht

Algemene info 

Minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers, Werktijden zijn telkens van 10.00 – 17.00 uur

Locatie: Conferentieoord De Poort, Biesseltsebaan 34 te Groesbeek

Ervaring van een deelnemer aan de inspiratiedag Herfst: Oogsten en loslaten, oktober 2017

Een dag voor mij om te oogsten wat ik gezaaid had en waar Erika  helemaal tot haar recht kwam omdat ze op die dag voor mijn gevoel al haar kwaliteiten die ze heeft in kon zetten.

Deze dag  vond ik in een woord geweldig.   Niet te moeilijk, vanuit eenvoud en  gericht op de positieve ontwikkelingen die je afgelopen jaar hebt doorgemaakt en wat je ervan geleerd hebt.  Met mooie oefeningen vanuit de NLP en familieopstellingen en met creatieve opdrachten.  Om het af te sluiten  met een oefening in de natuur, waar je nog eens een positieve bekrachtiging van jezelf mocht ontvangen. 

Ik ging dan ook met een  heel positief gevoel naar huis en kon daar nog een hele tijd uit putten.

© Erika Brinkman - Brinkman Coaching Nijmegen| Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 06-04-2016 .