Brinkman Coaching

Inspiratie

inspiratie workshops training verdiepingsjaarLiefde en werk zijn de belangrijkste drijfveren van mensen om betekenis te geven aan het leven. Hoe is het met de liefde voor jezelf, je werk en je leven?

Het valt niet mee om in de hectiek van alle dag en in een maatschappij waar de nadruk steeds meer ligt op presteren, ruimte te geven aan wat jij wenst en verlangt in werk en leven. Soms is het nodig om even stil te zijn, te luisteren, te voelen en te kijken wat er is. Even aandacht voor jezelf om opnieuw richting te geven.

Ik werk met creatieve en ervaringsgerichte werkvormen zoals geleide meditatie/visualisatie, tekenen, ontspanning en beweging, natuuropdrachten, NLP en systemisch werk. De oefeningen nodigen je uit om je te verbinden met het "hier en nu", de essentie van hoe het is en wie je bent.  Door vanuit ontspanning contact te maken met jouw eigen(wijs)heid maak je ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Zo verbind je gevoel en verstand, het weten en het handelen.

De  inzichten worden vertaald naar de praktijk van het dagelijkse werk en leven om zo concreet handen en voeten te geven aan je ervaringen. Resultaat is dat je anders gaat handelen en daadwerkelijk in beweging komt om zo prettiger te functioneren in werk en leven.

 

© Erika Brinkman - Brinkman Coaching Nijmegen| Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 06-04-2016 .